Khao San road en tuktuks🇹ðŸ‡
24 maart 2025 - Bangkok, Thailand
Vandaag probeer ik het beknopt te houden, we zijn namelijk vroeg opgestaan en ik typ deze blog in een café:) Ongezellig om de hele tijd op de tel te zitten🙈
Het was onze eerste, complete dag in Bangkok. Het was even acclimatiseren aan het land, maar we hebben het er goed van afgebracht. We startten onze dag met een heeeeerlijke massage, echt de beste massage die ik tot nu toe heb gehad. Mijn massage werd gedaan door een wat oudere dame die haar hele lichaam gebruikte om me te masseren. Letterlijk handen, voeten, was echt amazing. Na afloop voelde ik gewoon helemaal geen pijn meer in mijn lichaam, dat gebeurt bij mij echt nooit. Na de massage zijn we richting MBK center gegaan om slippers en een korte broek voor Sinan te halen. En we hebben van die typisch Thaise olifantenbroeken gekocht:) We wilden altijd al een anwb-stel kledingstuk, die hebben we nu:)) Na de MBK center zijn we naar een expositie gegaan. Er waren meerdere exposities van art students, maar eentje vond ik in het bijzonder heel mooi. Het heette ‘I’m perfect’ en was gemaakt door een jonge artiest die door een brand over haar hele lichaam brandwonden had. Ze gebruikte haar onzekerheid mbt. brandwonden met de Japanse kunststijl dat je gebroken porselein met goud weer vastplakt. Het was zo mooi! Na de expositie zijn we heel even naar ons hotel gegaan om spullen achter te laten, en hebben daarna onze eerste Tuktuk experience gehad. Scheuren door de brede en krappe straten van Bangkok, met een chauffeur die ondertussen lekker op zijn telefoon bezig is😬We gingen naar de beruchte/beroemde Khao San road. Waaaat een drukte, met vooral eten, souveniers, toeristen en pingpong shows. En die pingpong shows zijn dus niet echte tafeltennisshows:) Deze straat kun je niet uitleggen, je moet het echt ervaren. Op een gegeven moment was ik zo overprikkeld dat ik over een bepaalde level was en het weer kon hendelen. Rare gewaarwording was het. Op de terugweg namen we de Grab terug. In het hotel hebben we nog even gezwommen, en daarna naar bed gegaan.Â