Sawadee kaa 🇹🇭

23 maart 2025 - Bangkok, Thailand

Sawadee kaa uit Thailand. We hebben afscheid genomen van China, en zijn nu in Bangkok, Thailand. Andere vibe, andere mensen, en vooral ander weer. Onze vlucht was om 15:30, dus we hadden heerlijk tijd om ons klaar te maken. Loom wakker worden, ontbijten in het hotel, en daarna onze koffers inpakken. We waren met twee backpacks van 8 kilo gekomen, maar ondertussen hebben we twee kleine koffers gekocht, en is onze bagage in totaal zo een 30 kilo😬 We hebben de koffers zo ingepakt dat we er drie helemaal niet open meer hoeven te doen in Thailand. Alle zomerkleding en toiletartikelen in 1 koffer, en de rest hup in de andere koffers. Het vliegen ging voorspoedig, het duurde 3 uur. We hadden extra beenruimte geboekt, dus we hadden het lekker ruim. We vlogen met Sichuan airlines, echt een aanrader. We werden heel goed bediend, non stop eten en thee en ander drinken. Niet dat ik iets heb gegeten, dat kan ik niet in het vliegtuig, te misselijk, maar Sinan heeft genoten. Hij heeft ook nog eens een Chinese film gekeken, en was helemaal om. Hij bleek tijdens zijn puberteit veel Chinese films te hebben gekeken, en dat gaat hij weer oppakken. En ik ga beginnen met Chinese muziek luisteren. Ze hebben echt goede muziek! Maar goed, eenmaal aangekomen in Bangkok namen we de trein vanuit het vliegveld, en het laatste stukje liepen we naar ons hotel. Wat een klammende hitte! We hadden truien en joggingbroeken aan, en we zweetten ons kapot! De auto’s hier maken ook veel geluid, terwijl in China bijna alle auto’s electrisch waren. Wat een geluidsvervuiling hier in Bangkok met die auto’s. Eenmaal aangekomen in ons hotel, hebben we gedoucht en zijn even naar buiten gegaan. We verblijven dichtbij het beroemde MBK centre, een megagroot winkelcentrum waar je alles kunt krijgen wat je maar wil. We hebben daar even gekeken, hebben een night market bezocht en zijn toen teruggekeerd. We sliepen pas om 00:30 uur. Onze plannen voor morgen zijn nog onbekend. We willen iig. zwemmen in ons hotel en een beetje vitamine D pakken, en een massage. Verder weten we het nog niet.Â